Meniu Închide

PROGRAMUL CENTRULUI DE VACCINARE DRIVE-THROUGH DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI, ADAPTAT LA PERIOADA DE VARĂ

www.assmb.ro
www.fnapip.ro   

ANUNȚ IMPORTANT! PROGRAMUL CENTRULUI DE VACCINARE DRIVE-THROUGH
DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI, ADAPTAT LA PERIOADA DE VARĂ

★ Începând de JOI,  1 IULIE, și până la finalul lunii august, programul zilnic va fi 07:00 – 11:00, respectiv 17.00 – 20:00, de luni până duminică.

Analizând situația creată ca urmare a temperaturilor caniculare înregistrate în ultima perioadă în Capitală, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a făcut demersurile necesare în vederea modificării programului de funcționare a Centrului de vaccinare Drive-Through din Piața Constituției, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Având în vedere faptul că, în perioada de caniculă, activitatea de vaccinare poate fi perturbată, atât în ceea ce privește stocarea dozelor de vaccin la temperaturile indicate de producător, cât și la nivelul personalului medical și auxiliar angrenat în acest proces, ASSMB a solicitat și a primit acordul din partea CNCAV, DSPMB și INSP, în vederea operării acestei modificări.

Astfel, începând de JOI, 1 IULIE, programul zilnic va fi 07:00 – 11:00, respectiv 17:00 – 20:00, de luni până duminică. 

Centrul de vaccinare Drive-Thru din Piața Constituției a fost deschis în data de 29 aprilie, fiind primul de acest tip deschis în București.

În prezent, Centrul dispune de două fluxuri de vaccinare, iar imunizarea doritorilor se realizează cu vaccinul Pfizer-BioNTech.

În cele două luni care au trecut de la deschidere, au fost efectuate peste 37.000 de vaccinări.
 

 
Cu prietenie, 
Echipa ASSMB